Ben je nog geen lid van SVV Scheveningen maar wel toe aan een nieuwe stap en ben je ervan overtuigd genoeg kwaliteiten te bezitten om in een de selecties te kunnen spelen?

Meld je dan aan voor een proeftraining met behulp van de hoofdtrainer John Blok, Hans Tellier in samenwerking met Martin Jol! Dit kun je doen door een mail te sturen aan: talententraining@svvscheveningen.nl. Vermeld in de mail de volgende gegevens: naam, geboortedatum, huidige club, team en positie, telefoonnummer en e-mailadres.

Na ontvangst van de mail neemt SVV Scheveningen contact met je op om aan te geven wanneer en hoe laat je voor de proeftraining wordt verwacht.

Na de proeftraining onder toeziend oog van onder andere de hoofdtrainer John Bok, Martin Jol en Hans Tellier, hoor je direct of je over genoeg kwaliteiten beschikt om de jeugdselecties te versterken en of je voor vervolgactiviteiten wordt uitgenodigd.

Tijdens een persoonlijk gesprek zal worden besproken of je bij de club past, wat SVV Scheveningen van je vraagt en wat je van de vereniging mag verwachten.

Indien je momenteel lid bent van een andere vereniging, gaat SVV Scheveningen er wel vanuit dat je netjes aangeeft dat je bij SVV Scheveningen een proeftraining gaat doen!