Items
Er worden zo’n 250 items geveild, een gevarieerd aanbod met voor ieder wat wils. Zo zijn er typische voetbalzaken zoals wedstrijdkaarten en gesigneerde shirts, maar ook diverse weekendjes weg, team-uitjes, avondjes uit naar cabaret- en muziekoptredens en vele andere kavels, zodat iedereen in de gelegenheid is om te bieden. Aan het eind van de avond zal de trekking plaatsvinden van een loterij, met een fantastische hoofdprijs. SVV Scheveningen zal de opbrengst van de veiling onder andere gebruiken om de jeugdopleiding gecertificeerd te krijgen. Maar SVV Scheveningen is ook een vereniging met het hart op de goede plaats. Een deel van de opbrengst zal naar de ALS Stichting gaan. ALS is een progressieve spierziekte die leidt tot het onvoldoende of niet functioneren van de spieren.

Sponsoren VIP-gast

Een select gezelschap van 100 sponsoren wordt voorafgaand aan de veiling uitgenodigd voor een VIP-borrel in het sponsorhome. Voorzitter Ron Kleijn: “Deze sponsoren zullen zich echt VIP voelen. Peter Heerschop zal hen exclusief toespreken, maar niet voordat men is voorzien van een lekker hapje en drankje. We verwachten dat de animo groot zal zijn.”

Adverteren of een item schenken

De leden en sponsoren van SVV Scheveningen kunnen bijdragen aan een succesvolle veilingopbrengst. Dit kunnen zij in de voorbereiding doen door een leuk item beschikbaar te stellen, of een advertentie in het veilingmagazine af te nemen. En natuurlijk hoopt de club op de komst van de sponsoren en leden op 1 juni. Voor meer informatie kan men terecht bij het veilingteam via e-mail: veiling@svvscheveningen.nl.