De kust van Scheveningen is een populaire, zomerse bestemming waar bezoekers flaneren over de boulevard, zwemmen in de zee en zonnen op het strand. Voor bezoekers die op zoek zijn naar meer actie en uitdaging organiseert The Hague Beach Stadium dit jaar iets unieks. Vanaf 10 juli 2018 kunnen sportieve strandgangers en inwoners van Den Haag gratis en geheel vrijblijvend kennismaken met beach fitness, beachvolleybal en boksen op het Scheveningse strand bij The Hague Beach Stadium.

Gratis sporten voor iedereen

The Hague Beach Stadium, aan de Strandweg 4, biedt gratis kennismakingslessen aan voor jong en oud met als doel buitensporten en met name strandsporten toegankelijker en populairder te maken. De lessen zijn geschikt voor deelnemers op elk niveau, dus ook beginners zijn van harte welkom.

Beachvolleybal is een fantastische sport voor de actieveling die graag in teamverband fit wordt. Bij deze sport werken deelnemers tegelijkertijd aan hun oog-hand coördinatie, conditie en communicatievaardigheden. Voor degenen die liever alleen aan hun fitness werken, is het uitdagende boksen perfect. Toekomstige Mike Tysons werken aan hun snelheid, reactiviteit en kracht. Beach fitness wordt verzorgd door LivePT en combineert het individuele sporten met sporten in teamverband door gezamenlijk hard te werken aan individuele doelstellingen. Verschillende basisoefeningen als squats, deadlifts, pulls-ups en bench presses maar ook touwklimmen en monkeybars dagen deelnemers uit om verschillende spiergroepen te trainen en veranderen hen in ware Olympische beach fitness-goden.

Hoe werkt het?

De eerste drie lessen zijn geheel gratis! Voor de zes daaropvolgende lessen betalen deelnemers een kleine bijdrage, maar pas vanaf de tiende les wordt de volledige prijs van tien euro per training gerekend. Meer informatie en inschrijven kan via de website van The Hague Beach Stadium: www.beachstadium.com/gameon. Geïnteresseerden worden gevraagd om zich snel in te schrijven, want vol is vol!