Als het aan het college van B en W. ligt, opent Legoland Discovery Centre (LDC) in 2019 haar deuren aan de Scheveningse boulevard. Het Legoland Discovery Centre moet komen op de plek van het huidige Vitalizee. Merlin, ook eigenaar van Sea Life, Madame Tussauds en London Eye, is geïnteresseerd in de locatie, met name ook vanwege de synergie met het naastgelegen Sea Life en de ontwikkelingen van de badplaats. Als de gemeenteraad en het moederbedrijf Merlin Entertainments Groep dit voorjaar definitief akkoord gaan, wordt Scheveningen de enige locatie in Nederland en de vierde locatie in Europa waar een Legoland Discovery Centre komt.
Voor de plannen voor het Legoland Discovery Centre wordt het huidige gebouw gesloopt. Daardoor ontstaat ruimte tussen het Kurhaus en Vitalizee om, overeenkomstig de plannen voor De Kust Gezond, ruimer zicht op zee te creëren vanaf het Rederserf.
De nieuwe lego indoorattractie is gericht op kinderen van 2 tot 12 jaar. Jaarlijks worden er tussen de 300.000 en 350.000 bezoekers verwacht. Na definitieve besluitvorming in de gemeenteraad en bij het moederbedrijf, kan naar verwachting in oktober 2017 met de sloop worden begonnen. In het voorjaar van 2019 kan het Legoland Discovery Centre dan haar deuren openen.