Inzending
Alles mag zolang het maar met het WK Zeezeilen te maken heeft. Volg bijvoorbeeld de opbouwactiviteiten in de haven, de teams die trainen voor de kust of je verwachtingen van dit kampioenschap als leek, fan of zeiler. Deel je bijdrage uiterlijk 16 juli op Facebook met de hashtags: #reporterchallenge #WKZZ18 #osworlds2018. De filmpjes met de meeste likes winnen een van de vier nachten op het strand. Tussen 14 en 17 juli wordt dagelijks een winnaar bekend gemaakt.
Het Media Beach House wordt aangeboden door Haagse Strandhuisjes in Kijkduin. Voor de gelukkige winnaars staan hier vier heerlijke bedden klaar. Lekker met je voeten in het zand napraten over de dag of de wedstrijden volgen vanaf het strand.

Activiteiten op de wal

Voor bewoners en toeschouwers is er tijdens het WK Zeezeilen veel te doen in en rond de haven van Scheveningen. Zo is er de Hiswa Racevillage met kraampjes, foodtrucks en workshops. Ook is er een ‘Sportbeach’ aan de Hellingweg waar verschillende sporten kunnen worden uitgeprobeerd zoals yoga, crossfit, kajakken en wedstrijdjes varen op eenpersoons zeilboten. Voor kinderen is er het ‘Kids program’: zeilen in een Optimist, zelf bootjes bouwen en knopen leren. Het WK Zeezeilen 2018 begint en eindigt met een spectaculaire opening- en sluitingsceremonie. Kijk voor het hele programma op: www.offshoresailingworlds2018.com > Over > Programma.