In de art-galerie van KopS, aan de Keizerstraat 71 C geven meer dan zestig Scheveningse kunstenaars hun visie op het thema. Ieder met een interessant schilderij, of een beeld, foto, brons, glassculptuur, sieraad, textiele- of papiervorm of nog andere materialen. Alleen al die grote variëteit maakt een bezoek aan de expositie meer dan de moeite waard.

Publieksprijzen
De toegang is gratis. Sterker nog, elke bezoeker die tussen 12 oktober en 10 november een stem uitbrengt op de drie werkstukken die het best inhaken op het thema, dingt zelf mee naar een leuke publieksprijs. Die wordt tijdens de feestelijke afsluiting getrokken uit de ingevulde stemformulieren. De trekking vindt plaats op zondag 10 november 2019 om 16.00 uur. Dan wordt ook bekendgemaakt welke drie kunstwerken de meeste publieksstemmen kregen.

Het wordt moeilijk kiezen. Niet alleen is het grootste deel van de inzendingen van zeer behoorlijke tot echt hoge kwaliteit, maar ook de toegepaste vormen en technieken maken een keuze niet makkelijk. Maar wel des te leuker.

Aparte jeugdprijs
KopS vindt dat je kinderen niet vroeg genoeg kunt leren kijken naar en interesseren in kunst. Daarom kunnen kinderen van vijf tot twaalf jaar zoeken naar antwoorden op vragen over de inzendingen. Vragenlijstjes liggen bij de ingang. En voor dezelfde leeftijdsgroep is er een echte kunstwedstrijd, ook met het thema ‘verbinding’  met een kans om in een heus museum te hangen: Muzee Scheveningen. Verdere informatie ook bij de ingang.

Deel te koop
Nog een leuk fenomeen: voor wie een uniek stukje echte kunst in huis wil voor een heel redelijk bedrag, is de tentoonstelling een buitenkansje. Een deel van de geëxposeerde werken is te koop voor speciale expositie-prijzen. De gekochte werken kunnen bij de afsluiting worden meegenomen.

Openingstijden en adres
Elke woensdag tot en met zondag van 13 oktober tot en met 10 november 2019 tussen 13.00 en 17.00 uur bij Art Gallery KopS, aan de Keizerstraat 71 C (voormalig schoolgebouw naast Eetcafé De Maatschappij).