Barry Rog blijft langer actief bij Scheveningen. Het reeds tot de zomer van 2021 doorlopende contract is voor na dit seizoen vervangen door een nieuw contract dat een looptijd heeft van maar liefst vijf seizoenen. Daarmee spreken speler en club vertrouwen in elkaar uit en hebben zich tot minimaal de zomer van 2025 aan elkaar verbonden. 

De 23-jarige aanvallende middenvelder groeide op bij Scheveningen en keerde na een kort uitstapje in de jeugd van ADO Den Haag terug op Houtrust en stroomde vanuit het hoogste jeugdteam direct door naar het 1eelftal.

Na een stapsgewijze ontwikkeling met groeiend aantal speelminuten in de eerste seizoenen volgde de onvermijdelijke definitieve doorbraak in het seizoen dat Scheveningen promotie afdwong naar de Tweede Divisie, met een groot aandeel daarin. Ook in het afgelopen en huidige seizoen zet zijn ontwikkeling zich gestaag voort en is hij ook een niveau hoger doorgaans lastig af te stoppen en betrokken bij beslissende momenten.

Met de bijdrage aan het spel die hij nu al vaak heeft in combinatie met een nog altijd relatief jonge leeftijd is het de bedoeling de ingezette ontwikkeling de komende jaren door te zetten.

Beide partijen zijn dan ook trots en tevreden om ondanks de doorlopende verbintenis reeds in een vroeg stadium de verlengde samenwerking bekend te kunnen maken en zien uit naar een succesvolle toekomst.