Aanvaller Yani Bouras (20) is afkomstig uit Delft, is een echte liefhebber die beschikt over een winnaarsmentaliteit. Daarnaast is hij fysiek- en kopsterk, doelgericht en beschikt over een goed schot. De 1 meter 93 lange voormalig Grieks jeugdinternational was de laatste jaren actief bij Sparta Rotterdam, waar hij het laatste deel van de jeugdopleiding genoot en tevens voor Jong Sparta uitkwam. Daar deed hij ook reeds 28 duels ervaring op in de Tweede Divisie.
Voor zijn tijd bij Sparta haalde Bouras als jeugdspeler reeds het eerste elftal van VELO onder trainer Albert van der Dussen. Hij debuteerde op 16-jarige leeftijd in de basis tegen CVV Zwervers op 14 november 2015. Zijn debuut bekroonde hij met een assist en de gelijkmaker, nadat VELO 2-0 had achter gestaan. In de resterende 12 wedstrijden scoorde hij 9 goals en had 8 assists. Voor VELO speelde hij in de jeugd van ADO Den Haag en DVV Delft. Dit seizoen zou hij verkassen naar competitiegenoot Barendrecht, maar de tussentijdse overschrijving werd niet goedgekeurd door de KNVB. Na de zomer maakt de ambitieuze aanvaller zijn opwachting op sportpark Houtrust.
Vincent van Dorp (23) maakt de overstap van hoofdklasser Zwaluwen Vlaardingen, waar hij als vaste basisspeler aan zijn tweede seizoen bezig is.
Zijn jeugdopleiding genoot hij voor een groot deel bij Excelsior Maassluis waar hij na een uitstapje naar Feyenoord A1 als senior terugkeerde. In zijn tweede seizoen bij de hoofdmacht maakte hij indruk en stond vrijwel altijd (inclusief de van Scheveningen gewonnen duels) in de basis van het elftal dat kampioen werd van de Topklasse Zaterdag en vervolgens ook Landskampioen werd. Het seizoen daarna viel de keuze vaker op het centrale verdedigingsduo Daan Smith en Sefa Kurt maar kwam Van Dorp van de 26 duels bij de wedstrijdselectie toch nog tot 10 duels in de dat seizoen nieuw gevormde Tweede Divisie. Het seizoen daarna volgde de bewuste keuze voor meer speeltijd bij de ambitieuze hoofdklasser Zwaluwen Vlaardingen.
Van Dorp is een centrale verdediger die ook op de rechterflank uit de voeten kan en comfortabel is in balbezit. Hij werkt als fysiotherapeut in Den Haag en woont binnenkort op een steenworp afstand van sportpark Houtrust. De verhuizing naar Den Haag en de ambitie om weer zo hoog mogelijk te spelen hebben uiteindelijk geleid tot zijn keuze voor Scheveningen.