Scheveningen – Afgelopen zaterdag 1 april is onder grote belangstelling het 40-jarig jubileum gevierd van de bekende buurtsuper aan de Stevinstraat. Na het overlijden van Arie van der Linden vijftien jaar geleden heeft zijn vrouw Annelies de winkel voortgezet. Met haar team werkt Annelies dag en nacht vol overgave om haar klanten eerste klas producten aan te kunnen bieden.
Om 7.00 uur in de ochtend is de winkel al open en kan vers gebakken brood worden gekocht. Voor tussen de middag zijn heerlijke zelfgemaakte en rijkelijk belegde broodjes te koop. Specialiteit zijn de lekkere kroketten voor tussen de middag. Honderden kroketten ‘vliegen’ dan over de toonbank en met name woensdagmiddag is rond 12.00 uur – als de Willem de Zwijgerschool uitgaat – het een drukte van jewelste. Kruidenier Arie van der Linden is een begrip op Scheveningen. Honderden bewoners uit het Belgisch Park, Duttendel en omgeving komen graag bij Annelies hun dagelijkse boodschappen doen. Op verzoek kunnen ook speciale artikelen worden besteld en zo nodig kunnen de boodschappen ook thuis worden bezorgd.
Tijdens de feestelijk receptie afgelopen zaterdag werd Annelies door vele dankbare klanten in het zonnetje gezet en de winkel was in korte tijd tot een prachtige bloemenzaak omgetoverd.