Sport en spel bij SVV Scheveningen
Het programma bestond uit vijf onderdelen waarbij steeds twee teams het tegen elkaar opnamen. Zo was er een viskistenrace met kisten van de Scheveningse visafslag, vissenvoetbal, een vissenschieten in een goal, een visquiz en een vistafel waarbij naast uitleg over de vissen uit de Noordzee ook vis te proeven was. Aan het einde van de dag werden de scorekaarten per team opgeteld en de winnaar hiervan kreeg een gratis bakje kibbeling bij  Vishandel De Lange.

Jong geleerd, oud gedaan
Dit jaar focust de Stichting Noordzeevis uit Scheveningen op de jeugd. Zij hopen de jeugd te enthousiasmeren om vaker voor Noordzeevis te kiezen. Dit doen zij door het organiseren van kinderactiviteiten zoals bij SVV Scheveningen, het geven van workshops voor de jeugd, lesgeven op basis- en middelbare scholen maar ook door het ontwikkelen van educatiematerialen en een kookboek speciaal voor jongeren.

Stichting Noordzeevis uit Scheveningen
De Stichting Noordzeevis uit Scheveningen heeft als doel meer lokaal gevangen vis op de menukaart te krijgen. Scheveningen is altijd al een plek geweest waar de visserij leeft. Tegelijkertijd bevinden zich op veel lokale menukaarten op dit moment veel buitenlandse vissen zoals zalm en tonijn. Dit is zonde, want juist Noordzeevis is van hoge kwaliteit, vol van smaak en komt om de hoek aan wal.

Ron Kleijn en Aletta Kramer van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen reiken samen met medailles uit aan de winnaars van de dag. (foto Paul Einerhand)