De wandeltocht
De wandeling start om 18.45 uur, wanneer het net donker begint te worden. De route start op het Malieveld en leidt deelnemers langs diverse Haagse highlights, versierde straten, lichtelementen en muziekpunten, naar Scheveningen. Verlicht door een looplampje vertrekken de deelnemers de duisternis in. Samen met het entertainment langs het parcours zorgt dit voor een unieke en sprookjesachtige belevenis door de stad. Deelnemers ontvangen naast een startbewijs, looplampje en verzorging onderweg, ook een mooi aandenken bij de finish.
 
Unicef
Net zoals bij de NN CPC Loop Den Haag neemt Unicef een belangrijke plek in bij het evenement. Alle deelnemers aan de City Pier Night Walk kunnen bij hun inschrijving geld doneren. De opbrengst gaat naar onderwijs voor kinderen op de vlucht in Syrië en omgeving.
Inschrijving
De City Pier Night Walk vindt plaats in hetzelfde weekend als de NN CPC Loop Den Haag. Inschrijven voor de City Pier Night Walk kan vanaf 8 jaar. De inschrijving is vandaag geopend. Voor meer informatie: www.citypiernightwalk.nl.