Elke dinsdag en donderdag kunnen senioren (60+ jaar) komen (beach)sporten, werken aan hun conditie en achteraf nagenieten van de les onder het genot van een warm drankje. De eerste proefles is gratis, daarna wordt een minimale bijdrage van 2,50 euro per training gevraagd, inclusief een kopje koffie of thee na afloop.

Aanbod programma

Van vitale senioren die nog kunnen volleyballen, tot senioren die last hebben van een fysieke beperking: iedereen is welkom! Kundige trainers zullen gedurende de training aandachtig peilen wat de deelnemers wel en niet aan kunnen. Het programma is dan ook speciaal bedacht met de fysieke behoeften van ouderen in gedachten. Onderdelen van het programma zijn onder andere: valpreventie, balspelen (om het reactieve vermogen te testen en trainen) en balans. Door de groepen klein te houden, is er tijdens de les genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht van de meerdere, aanwezige trainers. Om de verschillen binnen de groepen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, is het aanbod in twee categorieën gedeeld: Senioren & Beachsport en Senioren & Beachsport Plus.

Senioren & Beachsport

Bent u nog goed tot redelijk goed te been en bent u fit genoeg om een uur te bewegen? Dan zijn de Senioren & Beachsport lessen perfect voor u. Elke les wordt een ander thema behandeld, dus laat uzelf verrassen en doe mee!

Senioren & Beachsport Plus

Voor iedereen die wat slechter te been is of in een rolstoel zit, bieden we lessen aan die eenvoudig vanuit een (rol)stoel kunnen worden gevolgd.

Ook de sportkantine van The Hague Beach Stadium, is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Vlakbij The Hague Beach Stadium worden tevens strandrolstoelen verhuurd, voor het geval het prachtig weer is en zin is in een strandwandeling.

Tijden

Dinsdag: 10:30-11:30 uur: Senioren & Beachsport, 14:00-15:00 uur: Senioren & Beachsport Plus
Donderdag: 10:30-11:30 uur: Senioren & Beachsport Plus, 15:30-16:30 uur: Senioren & Beachsport

Deelname

Wilt u graag meedoen? Inschrijven kan eenvoudig via www.beachstadium.com/senioren. De eerste proefles is gratis en voor vervolglessen vragen we een kleine bijdrage van 2,50 euro per les. Alle lessen zijn inclusief een kopje koffie of thee na afloop. Maximaal veertien deelnemers per les.

Partners

Dit programma aanbod wordt mede mogelijk gemaakt door: Rabobank Den Haag, Gemeente Den Haag, ZonMw, M&O Fysiotherapie en The Hague Beach Stadium.