“Ik ben ongelofelijk trots op de vele vrijwilligers in onze stad. Mensen die helpen in onze strijd tegen eenzaamheid. De vele mantelzorgers in onze stad en al diegenen die bereid zijn een ander te helpen zonder daar iets voor terug te hoeven. We maken allemaal deel uit van de Haagse familie. Het is belangrijk dat we voor elkaar zorgen. Vooral ook voor diegenen die geen eigen familie meer hebben”, aldus Kavita Parbhudayal.

Nomineren vrijwilligers en organisaties
Ken jij een vrijwilliger die zich inzet voor de stad, dan kun jij diegene nu nomineren via www.denhaagdoet.nl/haagse-vrijwilligersprijzen. Uit deze lijst worden drie kanshebbers per categorie genomineerd. De vakjury bepaalt uiteindelijk wie de winnaars worden. Het gaat om de vijf categorieën: Sport, Buurt en omgeving, Zorg en welzijn, Cultuur, Onderwijs en jeugd. Nominaties doorgeven kan tot en met 21 oktober.

Ken jij een organisatie die er het beste in slaagt om verrassend vrijwilligerswerk aan te bieden aan haar vrijwilligers? Meld die dan aan. 

Uitreiking Haagse Vrijwilligersprijzen
Vrijwilligers zijn de onzichtbare helden van onze samenleving. Vaak op de achtergrond, zetten zij zich belangeloos in voor anderen. Het is belangrijk dat deze inwoners van de stad de erkenning krijgen die ze verdienen. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de Haagse Vrijwilligersprijzen op vrijdag 6 december 2019. Op deze avond worden ook twee vrijwilligersorganisaties gewaardeerd met een geldprijs. Dit zijn organisaties die verrassende vrijwilligerstaken aanbieden en er het beste in slagen vrijwilligerswerk toegankelijk te maken voor verschillende doelgroepen.