Een serenade door zìjn Duindorp. Maar dan wel aangevuld met meer dan 35 oud-leden! Een kleine 60 man heeft in de afgelopen weken in het diepste geheim (want een verrassing is alleen een verrassing als het mikpunt van de verrassing van niks weet) gerepeteerd op oude en nieuwe nummers om zo Marc virtueel (want het was toch echt donker) in het zonnetje te kunnen zetten. Met een prachtig resultaat. Marc en Corine hebben genoten en als vereniging is de drumfanfare er zeer trots op dat ze dit konden en mochten organiseren!

Tijdens de nieuwjaarsborrel ontving Marc uit handen van de huidige voorzitter het ere-voorzitterschap van Show- en Drumfanfare Duindorp. Dit als dank voor z’n (nog altijd voortdurende) inzet voor de vereniging, als spelend lid én voorzitter. Namens de Haagse Federatie voor Muziekgezelschappen reikte Dirk Spaans een oorkonde met bijbehorend speldje uit aan Marc als dank voor z’n inzet voor de muziek in Den Haag en omstreken.

Tijdens de nieuwsjaarborrel werd uiteraard ook stilgestaan bij de verjaardag van Show- en Drumfanfare Duindorp. Dit jaar, op 11 januari om precies te zijn, bestaat Duindorp 70 jaar. Een heugelijk feit dat het komend jaar luister bijgezet zal worden door diverse activiteiten.

Na 70 jaar is Show- en Drumfanfare Duindorp Scheveningen nog altijd springlevend, iets wat ieder optreden weer getoond wordt.  Traditionele marsen worden afgewisseld met eigentijdse muziek; de taptoe-show ROCK CITY tapt uit het enorme muzikale verleden van de stad Den Haag en Duindorp is nog altijd een graag geziene gast tijdens optredens in binnen- en buitenland.

Zie ook: https://descheveningschecourant.nl/11/01/2019/show-en-drumfanfare-duindorp-scheveningen-bereikt-mijlpaal/