Daarbij is het succes van Schollenpop mede afhankelijk van de weersomstandigheden. De vorige edities zijn de weergoden Schollenpop minder gunstig gezind geweest, waardoor minder bezoekers verwelkomd konden worden.

“Wij kunnen dan ook niet anders dan deze stap nemen en een entreeprijs vragen om de 22e editie van Schollenpop doorgang te laten vinden! Wij doen er alles aan om de Schollenpoptraditie voort te zetten en het festival te blijven organiseren. Zo wordt er op de vrijdag voorafgaande aan Schollenpop  het ‘Hollands Feest Aan Zee’ gehouden, met dit muziekfestijn wordt Schollenpop ondersteund”.

Op Hollands Feest Aan Zee treden onder andere Anita Meijer, Django Wagner en Samantha Steenwijk op. De kaartverkoop hiervoor is inmiddels gestart.

Het doel is ervoor te zorgen dat Schollenpop een laagdrempelig en voor een ieder toegankelijk festival blijft. Daarom is de entreeprijs laag gehouden en bepaald op 3 euro per bezoeker vanaf 18 jaar en vanaf 15.00 uur. Ben je jonger dan 18 jaar of ben je voor 15.00 uur op het festivalterrein dan is de toegang van Schollenpop op zaterdag 3 Augustus 2019 nog altijd GRATIS !

De organisatoren rekenen op begrip en gaan ervan uit dat ze vele bezoekers op 3 augustus aanstaande mogen begroeten op een zonovergoten Schollenpop!

Sponsoren/donateurs
Indien jij op andere wijze een bijdrage zouden willen leveren aan het behoud van Schollenpop door te willen sponsoren of donateur te worden stuur dan een e-mail aan info@schollenpop.nl

Meer info over Schollenpop op www.schollenpop.nl en www.facebook.com/schollenpop