De Technische Commissie van SVC’08 is verheugd te kunnen mededelen dat Jerry Plat (nu sv Nootdorp) en Michael de Niet (nu Scheveningen) terugkeren op het oude nest, en ook Jordy de Bruin (nu Forum Sport) heeft gekozen om volgend seizoen uit te komen voor SVC’08.

Na een aantal roerige jaren is er onder leiding van trainer Jeffrey Frijters rust, regelmaat en plezier bij de selectiegroep. SVC’08 is dan ook blij, dat zowel Jerry Plat als Michael de Niet met hun specifieke kwaliteiten en binding die ze met de vereniging hebben, geloven in de stappen voorwaarts die SVC’08 wil zetten het komende seizoen.

Jordy de Bruin heeft een aantal seizoenen deel uitgemaakt van de selectie van SVV Scheveningen. Daar stond hij regelmatig in de basis in toen nog de topklasse en 3e divisie. Om een vaste basisspeler te zijn en wekelijks te spelen, koos Jordy om twee seizoenen geleden te vertrekken naar Forum Sport om daar te spelen in de 1e klasse. Jordy groeide daar uit tot een gewaardeerde en vaste kracht.

De huidige selectie blijft voor volgend seizoen verder ook in tact. Met Jerry, Michael en Jordy krijgt de selectie er drie versterkingen bij met kwaliteit en herkenbaarheid voor medespelers en publiek vanwege hun (Scheveningse) achtergrond.