In januari jongstleden heeft Ronald de Graaf de beslissing moeten nemen om zijn functie als bestuurlid Voetbalzaken c.q. jeugdvoorzitter neer te leggen. De reden lag in het feit, dat de combinatie van een zeer drukke baan, een jong gezin met opgroeiende kinderen en de zware functie die hij bij SVV Scheveningen bekleedde, niet langer te combineren waren.

Ronald is na zijn aftreden onder andere als jeugdtrainer nauw betrokken gebleven bij de club en heeft aan onze voorzitter Ron Kleijn te kennen gegeven een terugkeer in het bestuur in overweging te nemen in een functie die qua tijdsbesteding op hem en zijn gezin minder druk legt.

Ronald gaat weer deel uit gaat maken van het bestuur van SVV Scheveningen en onder andere bestuurlijk verantwoordelijk zal zijn voor complexbeheer, materiaalbeheer en veiligheid.

De opengevallen functie van Bestuurslid Commerciële Zaken zal ad interim ingevuld gaan worden door voorzitter Ron Kleijn. Het bestuur is volop bezig om ook deze vacature spoedig in te vullen.