Op deze manier willen zij zich inzetten om de positieve zijde van Duindorp te belichten en de saamhorigheid tussen jong en oud in de gezellige decembermaand sterk te houden. Wijkberaad Duindorp laat weten dat de bewoners blij zijn met deze spontane actie. De buurtbewoners voorzien de vrijwillige jongeren van koffie. Ook het bedrijfsleven zet zich voor deze goede actie in. J.D.S Schoonmaak En Glazenwasserij stelde een hoogwerker ter beschikking en Smokey Brothers  vulde de hongerige magen van de jongens van het Vreugdevuur met een lekkere maaltijd.

Ook voor de jongsten in Duindorp kunnen de gezellige dagen ingeluid worden. Mede door inzet van ouders, politie en gemeente kan het traditionele Kerstdiner op de scholen De Tweemaster en De Meerpaal gewoon doorgang vinden.

Kerstmarkt Tesselseplein
Zaterdag 14 december wordt op het Tesselseplein tussen 11.00 en 15.00 uur een Kerstmarkt met vele kraampjes en kinderactiviteiten georganiseerd. De Kerstman, de Kerstvrouw en de elven zullen ook deze gezellige markt bezoeken. Als afsluiting is er een muzikale verrassing.