Scheveningen – Veel mensen weten niet precies wat coaching is en wat ze er aan hebben. Coaching by Randall brengt hier verandering in door op een laagdrempelige en informele manier mensen kennis te laten maken met life- en jongerencoaching.

Randall Epskamp, wonend op Scheveningen met zijn vrouw en twee dochters ,
is oprichter van Coaching by Randall. Na lange tijd bij grote commerciële bedrijven gewerkt te hebben als manager en coach, besloot hij een jaar geleden zijn hart te volgen en te beginnen als zelfstandig life- en jongerencoach.
Als life coach helpt hij je jouw leven in te richten zoals jij dat wilt, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Samen creëer je inzicht in jouw kwaliteiten, wensen, drijfveren en ontstaat meer zelfbewustzijn. Investeren in jezelf is altijd de moeite waard, zowel voor jezelf als voor de mensen om je heen. Voor jongeren biedt Randall coaching gericht op de issues waar je als tiener vaak tegenaan loopt en je onzeker kunnen maken, zoals: een studierichting kiezen, je eerste (bij)baan, nieuwe sociale contacten en de ontwikkeling van je lichaam en geest.
“Door zijn natuurlijke aanleg voor coaching – zijn inzichten, enorme inlevingsvermogen, geduld en meedenken – heb ik mijzelf op een zeer prettige manier kunnen ontwikkelen tot de persoon die ik wilde zijn: minder twijfelen, voor mezelf opkomen en grenzen beter aan kunnen geven. Na elk gesprek voelde ik mij rustiger, meer gefocust en wist ik precies wat mij te doen stond. Randall begrijpt wat je echt nodig hebt, iets wat in mijn ervaring bijzonder is. Ik ben hem zeer dankbaar voor de inzichten die hij mij heeft meegegeven, deze zal ik namelijk de rest van mijn leven blijven gebruiken”, aldus Maartje (22) uit Amsterdam.
De gesprekken vinden vaak plaats bij de klant (coachee) thuis. Dit wordt als prettig ervaren omdat het in de eigen vertrouwde omgeving is, maar andere locaties zijn ook mogelijk.
Om de drempel te verlagen en mensen de mogelijkheid te bieden om uitgebreid kennis te maken met Randall en coaching, is tijdelijk het intake- en eerste vervolggesprek gratis. Ga naar de website voor meer informatie en vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op via 06-41218077.

Kijk voor meer informatie op de website www.coachingbyrandall.nl of stuur een e-mail naar: info@coachingbyrandall.nl.