Scheveningen – De Pasta Company aan de Dr. Lelykade, wie is er niet ooit geweest? Bijna 19 jaar lang kon je er pasta’s, pizza’s, bruschetta’s en diverse vis- en vleesgerechten eten voor een schappelijke prijs. Derde generatie eigenaren Wesley en Marloes gaan beide na 8 en 15 jaar bij de Pasta Company gewerkt te hebben een nieuwe uitdaging aan.

Na 19 jaar succes is de Pasta Company per 1 maart 2017 verkocht. Voor de liefhebbers van Italiaans eten niet getreurd, de zaak word voortgezet door La Tavola, nu al gevestigd met een cucina aan de Valeriusstraat. “Met La Tavola hebben we bovendien mensen gevonden die begrijpen wat het is om een horecazaak te draaien, die staan voor de kwaliteit van de keuken en bovendien de wensen van de gast”, aldus Wesley.
In de maanden januari en februari is de Pasta Company nog geopend. Op dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 21.00 uur en op zondag 9.30 en 21.00 uur. Zondag 26 februari is de allerlaatste dag en is de Pasta Company geopend tot 15.00 uur. U kunt al uw dinerbonnen van de Pasta Company dan nog inleveren.
Marloes: “Omdat we alle trouwe gasten die we in al die jaren goed hebben leren kennen niet zomaar willen vergeten hebben we een speciale actie in onze laatste twee maanden. In januari en februari krijgt iedereen 33% korting op de gehele rekening tijdens het diner (vanaf twee personen), reserveren is een aanrader. Het lijkt ons leuk om jullie nog een of meerdere keren persoonlijk te zien bij de Pasta Company.”
Daarnaast organiseert de Pasta Company voor al hun vaste gasten een gezellig eindfeest op zondag 26 februari aanstaande. “Vanaf 19.00 uur is iedereen welkom en hebben we live muziek met diverse artiesten. Voor een leuke prijs kan je een muntje kopen zodat we onze drankvoorraad op kunnen maken. Op is dan ook echt op. Helpen jullie ons mee?”

Wesley en Marloes willen via deze weg iedereen nogmaals bedanken voor 19 mooie jaren op Scheveningen. “Een heel goed en gezond 2017 voor iedereen en tot snel!”

Pasta Company Scheveningen
Dr. Lelykade 24a
Telefoon: 070-3062444