Samen gaan zij op zoek naar de lekkerste recepten gebaseerd op dagverse groenten en natuurlijk Noordzeevis. Deelnemers aan de wedstrijd maken kans op een publicatie in het nieuwe kookboek van Noordzeevis uit Scheveningen. De bekendmaking van de winnaar vindt plaats tijdens de opening van VISSCH op vrijdag 4 oktober.

Voorwaarden & aanmelden
Aan de wedstrijd is een aantal voorwaarden verbonden. Zo moet het recept gebaseerd zijn op dagverse groente en Noordzeevis en mag het niet meer kosten dan 4 euro inkoop per persoon. De deelnemers worden dan ook uitgedaagd in hun creativiteit en passie.

Meedoen is simpel: dien voor vrijdag 27 september een uitgewerkt recept in via info@vissch.nl. Een foto bij het recept is niet verplicht, maar verhoogt zeker de winkansen. Inspiratie nodig? Kijk vooral even op de websites van foodfirstnetwork.nlnoordzeevisuitscheveningen.nl en visrecepten.nl.

Koken voor een vakjury
De tien recepten waar de jury het meest benieuwd naar is, worden in de week voor foodfestival VISSCH door studenten van het ROC Mondriaan bereid. Deelnemers van de drie lekkerste recepten worden vervolgens uitgenodigd voor de finale tijdens de opening van VISSCH. Daar bereiden zij hun recept in de showkeuken van het festival.

Een vakjury bepaalt vervolgens de winnaar die mede namens Rabobank Regio Den Haag, partner van het evenement, een VISSCHpakket in ontvangst neemt. Ook wordt het recept opgenomen in het nieuwe kookboek Noordzeevis uit Scheveningen!

Foodfestival VISSCH
Het gratis foodfestival VISSCH vindt plaats van vrijdag 4 tot en met zondag 6 oktober op de plek waar de verse vangst uit de Noordzee dagelijks binnenkomt: de Visafslag. VISSCH is niet zomaar een foodfestival, maar een plek waar de Noordzeevis het podium krijgt wat zij verdient. VISSCH is een ontmoetingsplek waar levensgenieters en visliefhebbers genieten van heerlijk bereide vis uit de Noordzee. Bezoekers worden onder andere verrast met kookdemonstraties door chefs, workshops vis fileren, vele gezellige foodtrucks met visproducten en een muzikaal programma. 

Openingstijden VISSCH
Vrijdag 4 oktober – 17.00 tot 22.00 uur
Zaterdag 5 oktober – 12.00 tot 22.00 uur
Zondag 6 oktober – 12.00 tot 19.00 uur

#VISSCH | www.vissch.nl | https://www.facebook.com/visschnl/