Je mocht dus hopen op een lekker open duel met twee ploegen die er wat van wilde maken. Maar Groeneweg was met de bus gekomen en de enige parkeerplek was blijkbaar op het veld want de ploeg uit Zevenhoven posteerde acht man voor het strafschopgebied voor doelman Elmar Aantjes en hoopte op een succesje via de counter.

Door de defensieve tactiek van Groeneweg had SVC’08 verreweg het meeste bal bezit. De bal werd dan ook wel goed rondgespeeld binnen de SVC’08 gelederen maar in een dusdanig tempo en zo doorzichtig dat Groeneweg er niet echt zenuwachtig van hoefde te worden.

Hoe anders had dit kunnen zijn indien Sala na drie minuten een kans voor open doel na een voorzet van Jeffrey van der Meer gewoon in het doel had geschoven of Colin de Ruiter de terugkomende bal er in had geknald in plaats van naast.

Wellicht had Groeneweg bij een achterstand wel uit haar schulp gekropen, we zullen het nooit weten want al waren beide ploegen  ongetwijfeld van plan om er een spranklijke  tweede helft van te maken, zover kwam het niet.

Scheidsrechter Korbee liet in de rust weten dat hij onwel was en niet verder kon.

Aangezien er geen adequate vervanger op het sportpark aanwezig was, werd de wedstrijd gestaakt. Hopelijk voor beide ploegen is de KNVB in deze pragmatisch en wordt de tussenstand als eindstand gehanteerd daar er voor beide ploegen niets te winnen of te verliezen valt en het ook geen invloed heeft op de andere wedstrijd uit de poule tussen Nootdorp en Wilhelmus.