Dinsdagmiddag kwam een zwemmer in moeilijkheden net ten zuiden van de wandelpier. De man werd bewusteloos door omstanders uit het water gehaald en gereanimeerd. Hij werd met het kusthulpverleningsvoertuig van de KNRM vervoerd naar de ambulance. Eenmaal bij bewustzijn werd hij met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Woensdag werd er ten zuiden van Scheveningen bij Kijkduin een onbekend zwart object waargenomen op circa 100 meter uit de kust. Aan de KNRM werd gevraagd om poolshoogte te gaan nemen. De Kitty Roosmale Nepveu en de KHV-truck kwamen in actie. Aangekomen op de opgegeven positie werd alleen een zeehond aangetroffen die nieuwsgierig was naar al de belangstelling.

Donderdagavond laat kwam een zwemmer door een epileptische aanval in problemen. Ze lag met haar gezicht in het water vlak bij de waterlijn. Een oplettende voorbijganger hielp haar en bleef tot de politie en de KNRM met de KHV-truck aanwezig waren. De vrouw werd met de KHV-truck naar de ambulance gebracht en naar het ziekenhuis gebracht.

Vrijdagmiddag sloeg door het afbreken van een roer een catamaran om. Dit werd door een voorbij varend zeiljacht gemeld en de KNRM werd gealarmeerd. De Kitty en de KHV-truck kwamen in actie. De zeilers wisten de catamaran weer overeind te krijgen en onder begeleiding van de Kitty voer de catamaran naar het strand. Daar werden de zeilers opgevangen door de KHV bemanning.

Zaterdagmiddag liep een Duitse toerist heupletsel op toen hij een verkeerde stap op het strand zette. Ook hier werd de hulp van de KNRM gevraagd om de man in de kuipbrancard naar de ambulance te brengen.

Zaterdagmiddag werd ook medewerking verleend aan de eerste testdag van het SurfTracer project. Het doel van dit project is om de veiligheid van de surfers te vergroten. Surftracer is een doorlopende test waarbij 50 wind- en kite surfers op zee real-time worden gevolgd via de KNRM Helpt app. Zo kunnen de surfers veilig het water op en zijn ze altijd zichtbaar en traceerbaar in geval van nood.