Jari de Jong is dit seizoen nieuw bij Scheveningen, maar heeft zich razendsnel aangepast en doorontwikkeld tot een speler met toegevoegde waarde. Hoewel ook inzetbaar als middenvelder speelt hij vanwege de krapte in de achterhoede vooral in de laatste linie, waar hij een sterk centraal duo vormt met captain Samir El Moussaoui. Nog altijd pas 22 jaar oud heeft hij nog volop mogelijkheden om zich door te ontwikkelen en nog belangrijker te worden voor Scheveningen.

Kevin Gomez Nieto is na een fysiek ongelukkig vorig seizoen weer helemaal de oude en een belangrijke schakel rechts in de achterhoede van Scheveningen, maar ook aanvallend van toegevoegde waarde. De 24-jarige Gomez Nieto is persoonlijk al langer op zijn plek bij Scheveningen en gaat na de zomer zijn vierde seizoen in op Houtrust. 

Gio van Ree (21) is aan zijn eerste seizoen bezig bij Scheveningen nadat hij over kwam van Jong FC Dordrecht. De jongeling beleeft een geweldig leerjaar op Houtrust en heeft zich op meerdere vlakken duidelijk ontwikkeld. Inzetbaar als zowel linker- als rechtervleugelverdediger en met een echte winnaarsmentaliteit is hij een nuttige kracht in de selectie en heeft hij zijn forse aantal speelminuten zelf verdiend. Komend seizoen moet dat een passend vervolg gaan krijgen en voor beide partijen is het een goede zaak dat dat op Houtrust zal gebeuren.