Planten en aarde voor de eerste boomspiegels werden door Groenbeheer Stadsdeel Scheveningen beschikbaar gesteld en ook de tweede keer ondersteunden zij het bewonersinitiatief. Om alle 35 boomspiegels te beplanten was nog meer hulp nodig en dat lukte met hulp van winkeliers en een aantal vrijwiliggers.

Fonds 1818  stelden in 2017 en 2108 in het kader van een Minitiatief een bedrag ter beschikking voor aarde, compost, planten, bordjes, voorlichting en andere kosten. Voor de initiatiefneemster wen welkome bijdrage want hiermee konden in beide jaren alle boomspiegels aangepakt worden.

Tot op de dag van vandaag zijn de vrijwilligers  nog steeds bezig  de boomspiegels goed te onderhouden, schoonhouden en van duidelijke bordjes voorzien. Alle reden om het bewonersinitiatief een Gulden Klinker toe te kennen. Vandaag werd in het bijzijn van wethouder Boudewijn Revis de Gulden Klinker ingestraat.

Verder ontvangen de bewoners een waardebon van 1.000 euro  die geheel ten goede zal komen om de activiteiten voort te zetten. Van het bedrag kunnen materialen om schoon te maken, planten en zaden voor de groenstroken aangeschaft worden.