Den Haag-West – Interieur Design Ton Magdelijns, aan de Aert van der Goesstraat, houdt op zondag 29 januari aanstaande een speciale inloopdag om al uw vragen met betrekking tot de diverse vloeren op vloerverwarming te beantwoorden. Tegenwoordig is vloerverwarming namelijk te combineren met parketvloeren, houten vloeren, laminaat, PVC, tapijt, vinyl en marmoleum.
Ton en Mark Magdelijns van Interieur Design krijgen in de winkel vaak de vraag: ‘Wij hebben een vloerverwarming in onze nieuwe woning, kan hier een houten vloer op?’. “Jazeker! Dat is perfect mogelijk”, weten de heren van Interieur Design. “Diverse soorten parketvloeren, waaronder ‘het visgraat-patroon’ is mogelijk. Ook zijn bijvoorbeeld de brede houten vloerdelen toepasbaar op vloerverwarming. Ook PVC vloeren zijn perfect toepasbaar, tegenwoordig ook te plaatsen in het bekende visgraat patroon. Dit alles in diverse kleuren en maten leverbaar en professioneel voor u geplaatst.”
Omdat men bij Interieur Design toch merkt dat er veel onduidelijkheid is omtrent vloeren met vloerverwarming is besloten om op zondag 29 januari aanstaande, van 12.00 tot 16.00 uur, een speciale inloopdag te houden, waar u al uw vragen over vloerverwarming in combinatie met parketvloeren, houten vloeren, laminaat, PVC, vinyl en tapijt kunt stellen. “Onze adviseurs staan u graag te woord. Voor een hapje en drankje word gezorgd.”
Natuurlijk kunt u de showroom van Interieur Design ook buiten deze dag bezoeken met uw vraagstukken. In het Haagse Statenkwartier hebben zij een uitgebreide collectie met grote showborden om u de mogelijkheden te laten zien.
Heeft u interesse in het bezoeken van de inloopdag stuur een e-mail naar info@interieur-design.nl onder vermelding van vloerverwarming, neem telefonisch contact op via telefoon: 070-3551411 of meld u aan via de Facebookpagina www.facebook.com/interieurdesign en klik door naar ‘evenementen’ om u daar aan te melden.

Interieur Design
Aert van der Goesstraat 8
2582 AK Den Haag
www.interieur-design.nl