Scheveningen – De personal trainers van Personal Fit Club vieren hun 5-jarig bestaan. Het team van 22 specialisten op het gebied van afslanken, fitter worden en revalideren helpt inmiddels velen in Den Haag en omgeving met het behalen van hun doelstellingen.
Personal Fit Club staat voor kwaliteit en persoonlijke benadering en is ambitieus om ook in de toekomst te blijven groeien. Naast de locatie in Scheveningen, zijn er ook studio’s in Voorburg en Zoetermeer. Verdere ontwikkeling en uitbreiding van het concept is een belangrijk onderdeel van de toekomst plannen en daarbij hoort ook een nieuwe uitstraling. Deze week is het bedrijf in een heel nieuw jasje gestoken.
Benieuwd hoe de personal training studio in Scheveningen er nu uit ziet? Het team van Personal Fit Club nodigt u van harte uit voor de Open Dag op zaterdag 28 januari van 12.00 tot 15.00 uur.
Liever een keer een privé afspraak? Ook dan bent u van harte welkom. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een gratis proefles geeft eigenaar Marcel Keppel u persoonlijk een goed beeld van de werkwijze en mogelijkheden die u geboden kunnen worden. Voor meer informatie zie de website: www.personalfitclub.nl.

Personal Fit Club
Dr. Lelykade 20a
2583 CM Scheveningen
Telefoon: 070-4158392