Het park was speciaal voor de kleine Stinafogasten een uur eerder open. Zo konden zij de boel rustig verkennen. Naast de toegang tot het park konden ze ook genieten van een feestelijke magische lunch en van een heuse Magische Show in het Zomertheater van Duinrell. Deze werd verzorgd door de goochelaars en illusionisten van Magic Care. De goochelaars van Stichting Magic Care geven kinderenin ziekenhuizen een bijzondere goochelervaring, waardoor zij even hun problemenkunnen vergeten. Stinafo biedt al jaren financiële steun aan deze stichting. De kinderen genoten van de show of zoals één van hen verwoordde: “Ik kan vandaag alles even vergeten”.

Mede vanwege de inzet van 20 vrijwilligers van Stinafo was het een zeer succesvolle dag. Niet alleen de kinderen waren zichtbaar enthousiast, ook de medewerkers van het Stinafo team zelf. “Al die blije, ontspannen gezichten die je op zo’n dag ziet, daar doen we het gewoon voor, hiervoor doen wij elke dag ons best!”vertelt Vanessa Veenman van Stinafo glunderend. “Het is geweldig om te zien!”

De belangstelling voor de dag was overweldigend, binnen drie dagen waren alle 500 beschikbaar gestelde kaarten weggegeven. Een goede reden om de familiedag volgend jaar weer te organiseren! En tot die tijd kunnen mensen uiteraard een aanvraag blijven doen voor ondersteuning. Of natuurlijk een donatie, want zonder donateurs is zo’n dag niet mogelijk!  Kijk voor meer informatie over Stichting Nationaal Fonds Het Gehandicapte Kind op www.stinafo.nl.