De supermarkt heeft het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Klanten vinden er een ruim assortiment aan verse producten als groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Afrekenen kan alleen bij de zelfscankassa’s. De winkel is de enige Albert Heijn in Den Haag die deze mogelijkheid heeft.

 De supermarktmanager van de nieuwe winkel is Marga Tettero. Haar team bestaat uit circa 70 medewerkers. Een deel van het personeel is afkomstig uit andere Albert Heijn-winkels, een deel is nieuw aangenomen. “We kennen elkaar nog maar kort, maar het klikt en we vormen al een hecht team. Het wordt gezellig winkelen in onze Albert Heijn!” De medewerkers kregen een gedegen training. De aftrap daarvan vond plaats in een speciale verstruck die onlangs in het Statenkwartier stond geparkeerd.

Hypermodern

De nieuwe supermarkt ziet er hypermodern uit en biedt ondanks het relatief kleine oppervlak een compleet assortiment. Na binnenkomst worden klanten meteen verrast met een wereld van verse groenten en fruit, van (lokale) telers in Nederland en daarbuiten. Opvallend is ‘dry misting’, een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. Je kunt gemakkelijk kiezen voor vers, gezond en lekker eten met een brede selectie verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden. Iets verderop vind je heerlijk geurend vers brood zo uit de oven en taarten, gebak en koek. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes.

De opening van de nieuwe Albert Heijn trok veel belangstelling. Het was gezellig druk. Marga Tettero en haar medewerkers kregen direct al veel complimenten. “Daar ben ik erg blij mee. We willen immers graag een vertrouwde plek voor de boodschappen worden. Daarom hoop ik nog meer buurtbewoners in onze winkel te kunnen verwelkomen. Kom langs, we zijn benieuwd naar uw reactie.”

De supermarkt is zeven dagen per week van 8.00 tot 22.00 uur geopend.