Verknocht aan Scheveningen

Melanie is tien jaar geleden Onesta gestart als verhuurmakelaar. Het bedrijf is aan de Denneweg uitgegroeid naar twaalf professionals en biedt alle makelaarsdiensten aan: huur en verhuur, koop en verkoop, taxaties en vastgoedbeheer. “Ik hou van Scheveningen. Mijn vader heeft z’n hele leven op de boulevard gewerkt en mijn man komt uit een echte Scheveningse familie. Het voelt als thuiskomen nu Onesta in de Scheveningse haven een tweede vestiging opent.”

Hypotheekservice

Samen met businesspartner Jeffrey Strik van Royal Hypotheek Service wordt een totaalpakket van vastgoed en financiering onder één dak geboden. “In deze markt kun je het beste goed beslagen ten ijs komen,” zegt Jeff. “Het Royal team zorgt ervoor dat je hypotheek al in de steigers staat nog voordat je gaat bieden, dan hoef je niet zoveel voorbehouden te maken. Samen met de successtrategie van Onesta vergroot je zo de kansen om een huis aan te kopen.” Royal Hypotheek Service is specialist in hypotheken voor expats en vastgoedhypotheken, met de bijbehorende verzekeringen natuurlijk.

Stapje extra

“Jeff heeft me geholpen met een hypotheek voor mijn eigen klushuis,” vertelt Melanie. “Ik vond zijn manier van adviseren prettig. Hij zette dat stapje extra en was heel oprecht. Zo wil ik dat we bij Onesta ook met onze klanten omgaan. Onesta en Royal Hypotheek Service werken goed samen en daar heeft de klant profijt van.”

Welkom!

Vanaf maandag 24 september is iedereen die een huis of een hypotheek zoekt van harte welkom op de Van Bergenstraat 49. Het kantoor is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur. Onesta is bereikbaar op 070-3459522 of info@onesta-vastgoed.com. Royal Hypotheek Service werkt ook buiten kantoortijden op afspraak via nummer 085-3036278 of info@royalhypotheekservice.nl. “We zijn heel trots op onze tweede vestiging in Scheveningen. We staan met veel plezier klaar voor alle woningzoekers en woningaanbieders!”