Den Haag Werkt! vindt vandaag, donderdag 21 maart 2019, plaats in het World Forum van 10.00 tot 17.00 uur. Het is de eerste editie van een werkgeversevent waar ondernemers, werkgevers en vertegenwoordigers van brancheverenigingen, de onderwijswereld en de publieke sector zich presenteren en met elkaar in gesprek gaan om mensen aan het werk te helpen.

Ontmoeting, inspiratie en debat worden afgewisseld met concreet zakendoen, werft de organisatie. De reden voor het evenement: het gaat goed met de economie in de regio Den Haag. In de bouw, techniek, zorg & welzijn, horeca & hospitality en transport & logistiek is daarom veel extra personeel nodig.

Werkgevers zeggen een tekort aan personeel te constateren waardoor de economische groei in Den Haag minder zou groeien dan kan. Tegelijk zijn er nog volop gemotiveerde en gekwalificeerde mensen op zoek naar werk. Voor een match zijn creatieve oplossingen nodig.

Den Haag Werkt! laat zien wat er mogelijk is. De gemeente helpt mee met het Werkoffensief +500 om jaarlijks 500 mensen extra uit de bijstand te halen en aan een baan te helpen, bovenop de reguliere instroom van 4000 mensen per jaar.

https://www.denhaagwerkt.nu