Voor iedereen die de komende dagen nog naar Scheveningen wil komen is er voldoende te beleven. Dagelijks is een aantal schepen gratis te bezoeken, vandaag is er de feestelijke optocht van alle bemanningsleden en de prijsuitreiking van de Liberty Tall Ships Regatta en op zondagmiddag kan het publiek de bijzondere vloot vaarwel wuiven vanaf de kades, boulevard en het strand.

Zomerse avonden
Met het mooie weer de komende dagen beloven de zomerse avonden in Scheveningen een waar feestje te worden. Het publiek kan tegen betaling meevaren op een Tall Ship Cruise bij zonsondergang of genieten in de haven van de sfeer, de openstelling van de schepen en de muziek aan de kade.

Bereikbaarheid
Het wordt druk in Scheveningen, zeker met zonnig weer. De organisatie adviseert bezoekers om met het openbaar vervoer of de fiets te komen.

Met de fiets
Er zijn veel extra plekken om fietsen te stallen. Fietsenstallingen rondom de haven:

  • aan het begin van de Visafslagweg
  • Biesieklette: Strandweg 1
  • Dr. Lelykade: in de buurt van het gebouw van de 4-Master
  • plein aan de Kapitein de Rijkstraat

Openbaar vervoer
Met tram 1, 11, 16 en bus 22 en 28 bent u snel in Scheveningen. De HTM zet extra materieel in.

Parkeren
Het is lastig parkeren in de buurt van het evenement, onder andere door werkzaamheden. Komt u toch met de auto? Maak dan gebruik van Q-park Laakhaven of Q-park Megastores. Vanaf deze garages is het eenvoudig om met het openbaar vervoer naar de haven te reizen. Via de website www.uitjeauto.nl kunnen bezoekers een parkeerplek reserveren en een OV-kaartje kopen.

Meer informatie: https://www.denhaag.nl/nl/in-de-stad/stadsdelen/scheveningen/nieuws-stadsdeel-scheveningen/sail-op-scheveningen-kom-op-de-fiets-of-met-het-openbaar-vervoer.htm