Scheveningen – Restaurant Oma Toos verwelkomt John van de Put als nieuwe chef-kok in haar keuken. Zes maanden geleden opende het Oer-Hollands restaurant haar deuren aan de Dr. Lelykade en inmiddels weten veel mensen het gezellige restaurant te vinden. Met de komst van John wilt het restaurant het succesvolle concept van Oma Toos door ontwikkelen. John ondersteunt het huidige team van Oma Toos met zijn jarenlange ervaring, kookkunsten en passie voor het vak.
Jamal en Talisa Redouani zijn de trotse eigenaars van Oma Toos. Jamal: “De reacties van de gasten zijn erg positief, en dat bevestigt ons gevoel dat we met dit restaurant echt voorzien in een behoefte. Wij bieden namelijk met Oma Toos een totaalplaatje voor onze gasten: de locatie, het schitterende uitzicht op de haven, de gezellige sfeer en uiteraard ook lekkere Hollandse gerechten.”
“Wij zijn erg blij met een laagdrempelig restaurant voor iedereen, aangezien wij voor ieder wat wils hebben. Bovendien zit restaurant Oma Toos niet stil, de aankomende periode zullen wij diverse activiteiten voor jong en oud organiseren. Houd de Facebookpagina van @RestaurantOmaToos dus goed in de gaten”, aldus Talisa.
Bij Oma Toos kunt u genieten van grootmoeders gerechten, zoals pannenkoeken, poffertjes en Oud Hollandse gerechten. Tevens kun u er terecht kunt voor feesten en partijen, (kinder)verjaardagen, vergaderingen of andere gelegenheden. Het rolstoel- en kindvriendelijke restaurant is elke dag geopend van 10.00 tot 22.00 uur en je kan gratis parkeren. Kijk voor meer informatie op www.oma-toos.nl.

Oma Toos
Dr. Lelykade 3R
2583 CL Scheveningen
Telefoon: 070-4449428.