Tijdens Brick Factor gaan de getalenteerde LEGO®-bouwers de strijd met elkaar aan waarna één uitblinker aan het eind van die dag een baan aangeboden krijgt voor de functie van Master Model Builder bij LEGOLAND® Discovery Centre. Brick Factor start om 09:30 uur in winkelcentrum de Palace Promenade. Meer informatie: https://www.legolanddiscoverycentre.nl/scheveningen/ 

Brick Factor: een spannende afvalrace
Boet Hensen, Cluster General Manager: “Brick Factor bestaat uit meerdere rondes waarbij we de kandidaten testen op verschillende disciplines. Na iedere ronde vallen er kandidaten af en zo komen we steeds een stapje dichterbij het vinden van onze Master Model Builder. Tijdens de competitie testen we niet alleen hun bouwvaardigheden, maar ook hoe ze omgaan met tijdsdruk, kinderen en de media. Naast talent voor bouwen is het belangrijk dat de Master Model Builder zich kan presenteren als het visiteplaatje van LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen. We kijken uit naar 11 december en roepen iedere LEGO®-fan op om langs te komen.” 

Activiteiten voor kinderen
Brick Factor vindt plaats op woensdag 11 december van 09.30 tot 16.30 uur in winkelcentrum de Palace Promenade in Scheveningen. In drie spannende rondes wordt aan het eind van de middag de Master Model Builder bekroond. Naast de competitie zijn er verschillende activiteiten voor kinderen. Zo is het mogelijk om met Bertie, de LEGOLAND® Discovery Centre-mascotte op de foto te gaan en kunnen kinderen zelf aan de slag met LEGO®. Houd voor meer informatie over het programma de facebookpagina van LEGOLAND® Discovery Centre in de gaten.