Scheveningen – Aan de eerste haven van Scheveningen zit al bijna 30 jaar het visrestaurant Mero. Het restaurant heeft pas geleden een ware metamorfose ondergaan en is in een nieuw jasje gestoken. Frisse kleuren, een moderne uitstraling, een verfijnde menukaart én een nieuw loungegedeelte sieren het restaurant.
Dat is niet het enige nieuwe bij Mero. Eigenaar Ronald Inklaar heeft sinds kort een nieuwe compagnon: Jessica Hoogendijk. Samen streven zij er naar om de klanten een onvergetelijke avond te bezorgen. “We hebben er een compleet loungegedeelte bij, aan de bar kan je ook eten en de wijnkaart is uitgebreid. We staan voor kwaliteit en gastvrijheid. Iedereen moet zich thuis voelen”, aldus Ronald.
Mero is gespecialiseerd in Noordzeevis en wereldvis. Daarnaast heeft kreeft een speciaal plekje bij het visrestaurant. Ronald: “Kreeft is echt onze signatuur. Elke laatste week van de maand hebben we een speciale kreeftenweek met een speciaal kreeftenmenu tegen een gereduceerde prijs.”
Het jonge enthousiaste team van Mero zorgt elke dag voor verse producten en koopt seizoen gericht in. “De door ons geserveerde vissen hebben het MSC-keurmerk en zijn duurzaam”, legt Ronald uit. “En mocht je geen zin hebben in vis…. We hebben ook een aantal heerlijke vleesgerechten op de kaart staan.”
De locatie aan de kop van de eerste haven is ook geschikt voor feesten en partijen, van minimaal tien tot maximaal 150 personen. “Daarnaast zijn we heel flexibel. Wil je iets wat niet op de kaart staat, laat het ons van te voren even weten dat halen we dat in huis”, legt Ronald uit.
Mero is geopend voor lunch en diner in de winterperiode op woensdag tot en met zondag vanaf 12.00 uur. En in de zomer van dinsdag tot en met zondag vanaf 12.00 uur.

Kijk voor meer informatie op de website www.merovis.nl.

Restaurant Mero
Vissershavenweg 61e
2583 DL Scheveningen
Telefoon: 070-3523600