Over dat legendarische seizoen schreef Wim de Lange dit prachtige herinneringsboek. De toenmalige Chef Voetbal van de Haagsche Courant blikt niet alleen terug op alle gespeelde wedstrijden destijds. Hij sprak ook ruim twintig jaar na dato met de helden van weleer.

Alle hoofdrolspelers komen aan het woord, zoals Robin Knoester, Albert van Oosten, Frans Danen, John Blok, Dave Kraaijenbrink, Ron de Jager, Ron Cramer, Sjaak Polak, Martin Abbenhuis, Stephan ’t Hart, Hans Tellier en anderen. En natuurlijk sprak hij ook met de grote strateeg Martin Jol en zijn broer Cock, destijds trainers van ‘groen-zwart-groen’. Iedereen op Houtrust kijkt nog steeds met heel veel voldoening terug op deze uiterst succesvolle periode, de mooiste in de geschiedenis van de amateurclub. Omdat het, gezien de huidige opzet van de competitie, vrijwel uitgesloten is dat er een herhaling van dat successeizoen mogelijk is, kan dit boek gerust als geschiedschrijving worden gekenmerkt.

Het 160 pagina’s tellende boek inclusief foto’s en illustraties verschijnt volgende maand. Meer informatie via e-mail: info@nederlandsesportboekenclub.nl of via telefoon: 06-43584984.