Hét avontuur

Samen met de internationale bemanning van de EUROPA varen de geselecteerde jongeren in 54 dagen van Kaapstad naar Horta op de Azoren. De kans die het fonds ‘Vrienden van EUROPA’ creëert voor Haagse jongeren is uniek. Behalve privé uitgaven zoals communicatie vanaf het schip (bellen of mailen via de satelliet) drankjes aan de bar, je eigen verzekeringen en eventuele kosten bij uitstapjes aan de wal, kost deze droomreis helemaal niets! Het enige wat de Haagse avonturiers moeten doen is de rederij en de bemanning van de EUROPA ervan overtuigen dat zij de juiste persoon zijn om mee te nemen en uitleggen waarom deze reis nooit voor hen weggelegd zou zijn zonder hulp van het fonds ‘Vrienden van EUROPA’.

‘Solliciteren’ kan tot 18 februari 2018

Je aanmelden voor deze unieke kans kan t/m 18 februari 2018. Op de website www.barkeuropa.nl staat welke informatie er in de brief moet staan en aan welke voorwaarden je moet voldoen om te solliciteren.

 

Het leven aan boord als trainee

De bark EUROPA is een Nederlands Tall Ship en met haar lengte van 56 meter en drie masten een imposante verschijning. Aan boord werken zestien bemanningsleden en 48 trainees vanuit het Sail Training Programma. De EUROPA heeft een internationale crew en ook de trainees komen vanuit de hele wereld, de voertaal aan boord is dan ook Engels. Aan boord worden de trainees die de kans krijgen om mee te varen meteen opgenomen in de EUROPA-familie én in het wachtsysteem. Iedereen helpt mee met zeilen, met het onderhoud van het schip en met het schoonmaken. Zeilervaring is geen vereiste bij de selectie.

Informatie
Stuur voor meer informatie over de reis een mail naar: info@barkeuropa.nl onder vermelding van ‘Haagse jongerenproject’ en je voor- en achternaam.