Gerbrand Voerman, voorzitter Stichting Vlaggetjesdag Scheveningen: “In 2019 gaan we door met de succesvolle Grootste Haringparty op de avond voor Vlaggetjesdag in de haven van Scheveningen. Ons concept valt in de smaak en steeds meer partijen sluiten zich bij ons aan. Deze partijen slaan de handen ineen en maken het mogelijk om op 14 juni aanstaande tussen 17.00 en 19.00 uur te netwerken. Dat doen we op de Dr. Lelykade ter hoogte van DOK28, Brouwcafé de Hofnar en De Dagvisser onder het genot van de Hollandse Nieuwe (en bitterballen). We zijn ontzettend blij dat twee, voor Scheveningen zo belangrijke, wethouders zich aan ons evenement hebben verbonden.”

Vlaggetjesdag stelt graag haar partners in de Grootste Haring Party aan u voor: De Gemeente Den Haag, vertegenwoordigd door wethouder Richard de Mos (niet op de gezamenlijke foto), economie, sport en buitenruimte en stadsdeelwethouder Boudewijn Revis. De Rabobank, vertegenwoordigd door de nieuwe directeur Den Haag Scheveningen, de heer Richard van Maurik (niet op de gezamenlijke foto). Voorzitter Michel de Graaf van de BSH, Belangenvereniging Schevenings Havengebied, waarin de ondernemers aan de haven vertegenwoordigd zijn. TeamINTRO, één van de snel groeiende bedrijven aan de haven van Scheveningen met op de foto Jan Kuijt (links) en Gerbrand Voerman (rechts), voorzitter van Vlaggetjesdag en tevens managing director van Jac. Den Dulk & Zonen en daarmee vertegenwoordiger van de visbranche.

Jan Kuijt, nieuwe partner voor de derde editie: “Net als ons bedrijf, blijft Vlaggetjesdag in ontwikkeling. We blijven groeien en creëren samen sterke partnerships aan de haven. Het succes van de Haring Party is daar een uiting van.” De Graaf: “Netwerken aan de kade van de Scheveningse Haven, daar waar de kleine visserijschepen aangemeerd liggen. Hoe uniek is dat?”