Scheveningen – Eindelijk is het dan zover, de benodigde investeringen bij Carwash Scheveningen zijn een feit. Het is al weer meer dan een jaar geleden dat Dave zijn vestiging in Gouda verkocht heeft. Nu hij zich alleen op Scheveningen kan richten en door veel lagere lasten zijn wensen kan vervullen voelt Dave zich als een vis in het water. “We kunnen nu als er iets niet goed functioneert direct ingrijpen en het euvel oplossen, dat is ook wel eens anders geweest”, verklaart Dave. “En dat was gewoon minder prettig werken.”
Dave heeft onder andere zijn machine en zijn roldeur een grote onderhoudsbeurt kunnen laten geven, daarnaast een nieuwe droger, hogedrukunit, nieuwe shampoo en waxtoevoer en er zit ook nog een nieuwe dakborstel aan te komen, deze keer waarschijnlijk met textiel. Dit alles zorgt voor een nog beter was en droogresultaat.
Al deze aanpassingen zijn heel belangrijk maar Dave benadrukt zoals altijd zijn zeer uitgebreide voor en nazorg, die volgens hem onmisbaar zijn voor een lakvriendelijke behandeling en voor een perfect resultaat. “Je ziet vaak wasstraten van wel 50 meter lang met alles er op en er aan, een echte belevenis, maar zo goed als geen personeel en dus geen handmatige voorreiniging, dan wordt de auto gewoon niet schoon.” Daarom zal Dave, ook al is het arbeidsintensief zijn huidige werkwijze altijd blijven hanteren. Naast al deze verbeteringen wil het oog ook wat, daarom zijn alle prijzenborden, aanduidingsborden en reclameborden vervangen en is alles opnieuw geverfd. Het ziet er gewoon weer fris en fruitig uit.
Bij aankoop van een wasbeurt kan er gratis onbeperkt gebruik worden gemaakt van de stofzuigers en ook voor een handmatige poetsbeurt kunt u bij Dave terecht. Op de achterpagina van deze krant staat een mooie aanbieding om zelf voordelig de bovengenoemde veranderingen te kunnen aanschouwen. Bekijk ook het promofilmpje op de website: www.carwashscheveningen.nl.