Samir El Moussaoui draagt al tien seizoenen lang met trots het tenue van SVV Scheveningen en heeft daarin ruim 200 wedstrijden gespeeld voor de Houtrustbewoners. Tijdens deze jaren heeft hij éen kampioenschap meegemaakt in het seizoen 2011/2012. Daarnaast heeft hij als zeer belangrijke kracht van de selectie de promotie van het eerste elftal richting de Tweede Divisie en vorig seizoen het behoud daarin weten te bewerkstelligen.
De voormalig prof begon zijn carrière in het betaalde voetbal bij ADO Den Haag. Op 16 februari 2007 mocht hij zijn debuut maken tegen Willem II. Na enkele seizoenen waarin hij een basisplaats wist te veroveren bij de Haagse BVO vertrok hij naar Excelsior Rotterdam voor een volgende stap. Door een gebrek aan speeltijd daar besloot hij tussentijds te kiezen voor SVV Scheveningen om vervolgens niet meer weg te gaan.
Samir groeide uit tot een belangrijke en zeer gewaardeerde kracht binnen SVV Scheveningen, zowel binnen als buiten de lijnen, en was een voorbeeld voor menig verdediger. Met de verdedigende kwaliteiten waarover Samir beschikt is het tot op de dag van vandaag één van de betere verdedigers die op de amateurvelden rondloopt. Behalve zijn verdedigende kwaliteiten is Samir ook aanvallend een wapen. Bij standaardsituaties toont hij iedere keer weer met zijn sprong- en kopkracht van waarde te kunnen zijn en pikt zo zijn doelpunten mee.
De technische commissie van Scheveningen betreurt maar respecteert de keuze van El Moussaoui vanzelfsprekend. Samir zal zich de komende maanden zoals altijf van zijn beste kant willen laten zien op Sportpark Houtrust en met een succesvolle tweede seizoenshelft afscheid willen nemen.

Doelman Bénard blijft
De technische commissie is verheugd om te melden dat er een overeenkomst is tussen club en keeper Björn Bénard. De doelman blijft zodoende nog minimaal een jaar op Sportpark Houtrust. Daarmee gaat Bénard na de zomer op voor zijn vierde seizoen, met een tussentijds uitstapje bij Xerxes DZB, in Scheveningse dienst.

De 29-jarige doelman heeft zich in de afgelopen seizoenen laten zien als een uiterst betrouwbare keeper met een goede feeling bij de club SVV Scheveningen, die zich moeiteloos staande houdt en belangrijk kan zijn op topamateurniveau.  Zijn keeperskwaliteiten in combinatie met enerzijds zijn rust en anderszijds prestatie-gerichte houding zijn vanzelfsprekend welkome kenmerken binnen een selectie.
Met het verlengen van Bénard heeft SVV Scheveningen weer een stap in de goede richting gezet bij de te vormen selectie voor het nieuwe seizoen.