Björn Bénard, Ruben Koorndijk, Sergi Roeleveld, Gio van Ree en Esin Gula blijven ook volgend seizoen actief op Houtrust. Daarmee staat de teller voor wat betreft de A-selectie voor het komend seizoen op zestien, waarvan veertien blijvers en twee definitieve nieuwelingen. Daarnaast wordt op een later moment in overleg met Donny Navajas Sanchez ook nog besloten of hij komend seizoen definitief voor Scheveningen speelt.
Tegenover de blijvers en nieuwelingen staat – zoals eerder bekend werd – ook het definitieve vertrek van een aantal spelers die kiezen voor een volgende stap in hun loopbaan of voor meer speeltijd elders of dichter bij huis: Brandon Robinson (Katwijk), Kevin Gomez Nieto (Quick Boys), Sven Wolsheimer (Noordwijk), Leroy Resodihardjo (Smitshoek), Ferry de Jong en Michael de Niet (beiden SVC’08), Björn Wagenaar (sc Feyenoord), Nabil Hadui (onbekend) en Kevin Pérez Kraaijeveld (onbekend) spelen komend seizoen voor andere clubs.
Met Kevin Pérez Kraaijeveld is afgelopen week in goed overleg overeen gekomen dat hij per direct terugkeert naar Gran Canaria. De sterke verdediger had en heeft na een goed begin pech met blessures en kan zich door een vervroegde terugkeer in eigen kring richten op een spoedig herstel en zich fulltime voorbereiden op stage-periodes in de zomer.

Waar de huidige spelersgroep zich in alle rust kan richten op een zo goed mogelijke afsluiting van het huidige seizoen wordt op op de achtergrond vanzelfsprekend ook hard gewerkt om de nieuwe selectie voor verder in te vullen. Zodra er op dat vlak meer nieuws te melden is dan zal dat via de officiële kanalen bekend worden gemaakt.

Status A-selectie 2019/2020:

Doelverdedigers:
Björn Bénard, Mitchell Buijs

Verdedigers: Samir El Moussaoui,Ruben Koorndijk, Gio van Ree, Jari de Jong,Vincent van Dorp (Zwaluwen Vlaardingen)

Middenvelders: Levi Schwiebbe, Mitchell de Vlugt, Esin Gula, Barry Rog, Nabil Haddadi

Aanvallers: Tim Peters, Mehmet Aldogan, Sergi Roeleveld, Yani Bouras (Sparta Rotterdam)