Scheveningen – Op zaterdag 17 juni aanstaande is het weer Vlaggetjesdag en ook dit jaar is er een prachtige poster gemaakt die het evenement aankondigt. Natuurlijk evenals het evenement me teen extra feestelijk tintje want de Scheveningse feestdag bestaat 70 jaar!
Het ontwerp is van EVO Design. Geen onbekende op het gebied van Vlaggetjesdag want zij mochten ook al bij eerdere jaargangen het ontwerpen van de poster op zich nemen.

De voorbereidingen voor deze 70ste editie zijn in volle gang en het beloofd een spectaculair evenement te worden. Natuurlijk met de elementen die u gewend bent van Vlaggetjesdag, maar er wordt in verband met het jubileum ook extra uitgepakt.

Herinneringen
Bij een jubileum hoort ook een speciale jubileumuitgave. Dit jaar zal De Vlaggetjesdagkrant, zoals die al jaren uitgegeven wordt als bijlage van De Scheveningsche Courant in de week voor Vlaggetjesdag, een echt bewaarexemplaar worden. En daarbij vragen wij ook uw hulp! Heeft u nog oude foto’s van Vlaggetjesdag, een mooie herinnering aan Vlaggetjesdag of een mooi verhaal waarbij Vlaggetjesdag een rol speelt? Stuur deze dan naar De Scheveningsche Courant, per e-mail: redactie@haagsekustmedia.nl of per post: Postbus 84099, 2508 AB Den Haag.
Uw inzending mag van alle tijden zijn, of het nu gaat om de eerste Vlaggetjesdag van 70 jaar geleden, of een mooi moment op Vlaggetjesdag in 2016, uw inzending is welkom. Uit alle inzendingen wordt een mooie selectie gemaakt die in de speciale Vlaggetjesdagkrant wordt geplaatst.

Maatje
Wilt u Vlaggetjesdag dit jaar steunen? Wordt dan Maatje! U betaald als Maatje 10 euro en ontvangt op Vlaggetjesdag een gratis haring én dit jaar de speciale jubileumeditie van de Maatjespin. Met uw bijdrage ondersteunt u het evenement Vlaggetjesdag en tevens het behoud van het culturele erfgoed van Scheveningen. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: aanmelden@vlaggetjesdag.com of door het formulier op de website www.vlaggetjesdag.com in te vullen.