Scheveningen – Met het hebben van een familie die niets anders doet dan ondernemen kon het hebben van een eigen zaak ook voor Liza Boonstra niet uitblijven. Eind april gaat haar droom in vervulling met CandyBeach, een zoetwarenspeciaalzaak die de deuren zal openen in de Keizerstraat.
Liza heeft jarenlang ervaring opgedaan binnen de diverse horecaondernemingen van haar familie op de Scheveningse boulevard. Al een aantal jaar speelt het idee in haar hoofd om een eigen onderneming te beginnen. Tal van ideeën passeerden de revue, maar onlangs deed zich een unieke kans voor die Liza met beide handen aangreep.
“Na maanden onderhandelen en plannen uitwerken is het dan eindelijk zover. Binnen het winkelgebied van de levendige Keizerstraat waar altijd wat te beleven ga ik starten met een zoetwarenspeciaalzaak”, vertelt Liza. “CandyBeach is een zoetwaren speciaal zaak waarbij de klant centraal staat en met een lach de zaak verlaat, heeft u speciale wensen laat het ons weten bijna alles is mogelijk niets is ons te gek. Daarom start ik met een concept waarbij er voor iedereen wat lekkers te vinden is!”
Bij CandyBeach is er voor iedereen – groot, klein, particulier, bedrijf en ongeacht het aantal – een passend cadeau te verkrijgen. Hierbij gaat Liza geen uitdaging uit de weg. Het brede assortiment van CandyBeach bestaat uit onder andere schepsnoep, suikervrijsnoep, chocolade, seizoensproducten, cadeauartikelen en alles op het gebied van geboorteartikelen. Zo is er bij CandyBeach ook een zeer speciale luiertaart verkrijgbaar. “Maar denk bijvoorbeeld ook aan het uitdelen op school. Maak je geen zorgen meer over de uitdeelzakjes. Door het deskundige advies bij CandyBeach weten we voor ieder kind een traktatiemand te maken waarbij alle wensen in vervulling gaan en waarvan elk kinderhart sneller gaat kloppen”, aldus Liza.
Vanaf donderdag 27 april bent u van harte welkom bij Liza in haar CandyBeach. Kijk voor meer informatie ook op www.candybeach.nl of like de pagina @CandyBeach.nl op Facebook.

CandyBeach Scheveningen
Keizerstraat 150A
E-mail: info@candybeach.nl