Bouw mee aan de Bultrugwalvis

Vanaf woensdag 10 april zamelen we de plastic flesjes in voor ons gigantische kunstwerk van JOJO de Bultrugwalvis. We gaan deze op ware grootte nabouwen van plastic drinkflesjes, we hebben er meer dan tienduizend nodig.

Kom meehelpen met het bouwen van onze JOJO de Bultrugwalvis tijdens de workshops in Muzee Scheveningen. Iedereen is welkom, jong en oud!
Het mogen alle soorten plastic drink flessen zijn maar het liefste de kleine waar geen statiegeld op zit. Kleur maakt niet uit, schoongespoeld en zonder etiket heeft wel de voorkeur.
Je kan deze inleveren bij basisschool de Vuurtoren, de Oranjeschool, de Vrije School, Willem de Zwijgerschool, Muzee Scheveningen, Kommunika en het Kalhuis.

Dus… zie je ergens een flesje liggen? Pak ‘m op en lever hem in bij een van de inzamelpunten! Natuurlijk kan je ook thuis flesjes verzamelen of bij je sportclub! Hoe meer hoe beter!!!

Aanvullende informatie

Datum:zaterdag 18 mei 2019 13:00 - 16:00
Locatie:Muzee Scheveningen
Website:https://trashurehunt.org/jojo-de-bultrugwalvis/?fbclid=IwAR1WhWKrDpJAm0FY-Be0RXKBQikCEayKoKAyrnlhdCTkR1GXgWOP90XD2tE