Het Vrijzinnig-Christelijk Lyceum (VCL) te Den Haag viert 90-jarig bestaan

Eens een VCL-er altijd een VCL-er?
Het lijkt er wel op, want bij iedere lustrumviering melden zich weer vele oud-leerlingen en -docenten aan om elkaar te treffen en herinneringen op te halen. Zo ook op zaterdag 12 oktober aanstaande, want dan opent het vernieuwde VCL aan de Van Stolkweg 35 te Den Haag tussen 15.00 en 20.00 uur haar deuren voor oud-leerlingen en docenten ter ere van haar 18elustrum.

Men kan een kijkje nemen in het nieuwe gebouw en een eigentijdse bedrijfseconomieles  volgen bij docent Caroline de Jager – de Hoop Scheffer. Frits de Graaff en Paul Gerretsen, beide oud-rector, komen vertellen over hun VCL tijd en oud-leerlingen Marcel Verreck en Paul Pleijsier treden op en brengen onder andere het titelnummer van hun laatste cd ‘Reünie’ ten gehoren.

Aansluitend is er een Dancing Dolphins Party in de onvergetelijke Westwooddiscotheek. Vanaf 22.00 uur ’s avonds gaan exclusief voor (oud-)VCL-ers de poorten open van het dansparadijs waaraan zovelen warme herinneringen hebben.

Online kopen van entreekaarten voor de reünie of voor de reünie in combinatie met het feest in de Westwood kan hier.

Aanvullende informatie

Datum:zaterdag 12 oktober 2019 15:00 - 22:00
Locatie:Eerste VCL
Entree:- entree alleen voor de Lustrumreünie: € 20,= (online voorverkoop) of € 25 (verkoop aan de schooldeur) - combinatie entree Lustrumreünie en Westwood: € 27,50 (alleen online voorverkoop) - entree Westwood: € 12,50 (alleen verkoop aan de deur van de Westwood)
Website:http://www.vcl-school.nl/lustrum