Top 2000 cafe / Prinses Julianakerk:

Door het hele land zijn er kerken die aandacht besteden aan Top2000-activiteiten. Van Groningen tot Zeeland en van Brabant tot Friesland worden nummers uit de Top2000 ten gehore gebracht. Ook op Scheveningen willen we hier aandacht aan besteden. Dat zullen we doen op vrijdag 11 januari in de Prinses Julianakerk.

We organiseren dan vanaf 20.00 uur het Top 2000-café. Onze eigen samengestelde huisband een aantal van deze liederen ten gehore brengen. Er zal een verbindende tekst gesproken worden over de tekstuele inhoud van de gezongen nummers. Op onze website en Facebook pagina staat een link naar een poll. Wij hebben twaalf nummers geselecteerd waar je op kunt stemmen. De stembus sluit op donderdag 10 janauri. Op vrijdag 11 januari wordt stap voor stap de uitslag bekend gemaakt door dat de nummers op de gestemde volgorde worden uitgevoerd. Arie Spaans zal ook nog een aantal nummers uit de Top 2000 ten gehore brengen.

Neem anderen mee – We organiseren deze avond voor zowel kerkelijk meelevende als niet meelevende mensen. Het is dus een open avond die we met elkaar ook gezellig maken. Neem daarom eens je buurman, vriendin of collega mee. Laat ze eens ervaren wat het is om kerk te zijn in deze tijd. Het is een top 2000-cafe. Dat betekend dat er ook een hapje en een drankje zal zijn.

Aanvullende informatie

Datum:vrijdag 11 januari 2019 20:00 - 23:30
Locatie:Prinses Julianakerk