Speciaal voor ouderen: workshop internetbankieren bij SeniorWeb Den Haag

Internetbankieren, het kan op de computer, laptop, tablet, smartphone en zelfs op een smartwatch (slim horloge). Je hoort er veel over en de banken willen graag dat u er gebruik van maakt. Maar hoe doe je het eigenlijk, en is het wel handig en veilig? Op de komende workshop van SeniorWeb Den Haag wordt dit uitgelegd en kunt u ermee oefenen.

De workshop bestaat uit twee delen: in het eerste deel wordt uitgelegd wat internet bankieren is en hoe het werkt, in het tweede deel kunt u oefenen met begeleiding. Neem uw laptop, tablet en/of smartphone mee. Om te kunnen oefenen is het nodig dat op tablet en/of smartphone de applicatie van uw bank is geïnstalleerd. U kunt bij uw bank vragen dit voor u te doen. Op een laptop (en gewone computer) is dit niet nodig. Verder heeft u uw accountgegevens nodig, d.w.z. uw gebruikersnaam en wachtwoord. Maar natuurlijk kunt u ook alleen komen luisteren.

Aanvullende informatie

Datum:woensdag 12 december 2018 13:30 - 15:30
Locatie:Het Trefpunt
Entree:5 euro
Website:https://www.seniorweb.nl/
Aanmelden:U kunt zich voor de workshop aanmelden door €5 over te maken op rekening NL28RABO0323159125 t.n.v. Stichting SeniorWeb Den Haag onder vermelding van "Workshop 12-12-2018". U kunt ook op de middag zelf komen en contant betalen, graag gepast.